Blik op ethiek

Diensten

Blik op ethiek werkt met en voor mensen en organisaties die waarde hechten aan ethiek en positieve sociale (werk)verhoudingen. En graag samen en vanuit vertrouwen willen werken aan de uitdaging binnen de organisatie. Omdat ik geloof dat mijn diensten alleen waardevol zijn als ze echt zijn afgestemd op de behoefte die er bij jou of jouw organisatie leeft, bied ik geen kant-en-klare producten, maar werk ik uitsluitend op basis van maatwerk. De impact van trajecten zijn in hoge mate afhankelijk van  een goede verstandhouding en goed overleg tussen jou en mij. Trajecten geven we sámen vorm.

Wat ik onder andere voor je kan doen:

-ik kan je helpen bij vraagstukken op het gebied van ethiek, sociale innovatie, samenwerking en organisatiecultuur (zowel qua inhoud als qua vorm)
-ik geef workshops en trainingen op het gebied van ethiek, filosofie en morele moed
-ik begeleid dialoogsessies, een moreel beraad, intervisiebijeenkomsten of een socratisch gesprek
-ik kan met en voor je tegendenken
-ik kan als jouw stille kracht zijn en op de achtergrond met je sparren over vraagstukken waar jij als leidinggevende, teamleider of executive tegenaan loopt.

Ik werk zelfstandig, en waar nodig heb ik fijne collega’s met wie ik graag samenwerk om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Met Rien Schalkwijk werk ik samen rondom het thema Ethiek en Morele MoedTom Vaessen, Kim Hendriks en Hanneke Geurts zijn mijn fijne Impactfabriek collega’s.